12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbatul din Iancu Jianu, dispărut de la Spitalul Slatina, găsit în curtea unității medicale

- Advertisement -

UPDATE: La scurt timp după ce tatăl îi anunțase dispariția, bărbatul dispărut a fost identificat de oamenii legii chiar în curtea SJU Slatina. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din județ caută un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna olteană Iancu Jianu, care miercuri a plecat din cea mai mare unitate spitalicească din Olt, unde primea îngrijiri medicale, și până acum nu s-a întors acasă.

Tatăl olteanului este cel care i-a alertat pe oamenii legii.

„La data de 19 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești au fost sesizați de un bărbat, din comuna Iancu Jianu, cu privire la faptul că fiul său, Nicolae Corbeanu, în vârstă de 43 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina unde era internat și nu a mai revenit la domiciliul său. Semnalmente: înălțime 1,70 metri, greutate 75 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, bărbatul din Iancu Jianu, care este cunoscut cu probleme psihice, ar mai fi plecat de acasă, fiind găsit apoi în diverse localități din județul Argeș. Acum, polițiștii de la Urmăriri l-au dat în urmărire națională.

La momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare deschisă, pantaloni scurți de culoare portocaliu sau albastru.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți