14.1 C
Slatina
sâmbătă,18 mai,2024

Ultimele Articole

Accident cu doi răniți pe o stradă din municipiul Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație joi seara, în jurul orei 18:50, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina. Două autoturisme s-au lovit violent, iar în urma impactului șoferii acestora au ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la eveniment, iar la fața locului s-au deplasat, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Amator

Potrivit unor surse, vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi șoferița care, într-o intersecție, nu ar fi acordat prioritate de trecere mașinii conduse de slătineanul de 21 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți