23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între un autoturism și o autoutilitară pe DN 65 – E 574, în afara orașului Piatra Olt. Un șofer era băut

- Advertisement -

Accident de circulație vineri dimineața, în jurul orei 08:30, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara orașului Piatra Olt. O mașină și o autoutilitară au fost implicate în evenimentul rutier, în urma coliziunii violente unul dintre conducătorii auto fiind rănit și transportat la spital. Totodată, polițiștii rutieri au stabilit că unul dintre șoferi era băut.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea accidentului, pentru cercetări, la fața locului, deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din orașul Balș, și o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani, din orașul Piatra Olt. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto din orașul Balș a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea evenimentului ar fi șoferul autoutilitarei care ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu mașina condusă de bălșean. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara drumului.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 53 de ani, iar pentru tânărul de 29 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,68 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, pe numele bărbatului din Piatra Olt, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar pe numele tânărului au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți