10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Comuna Coteana sărbătorește 585 de ani de la prima atestare documentară. Spectacol cu marii actori Vasile Muraru și Valentina Fătu

- Advertisement -

Eveniment cultural de excepție organizat marți, 8 august 2023, în comuna olteană Coteana. „Coteana la ceas aniversar” este titlul manifestării organizate în Parcul Comunal, cu începere de la ora 18:00, iar seara se va încheia cu un spectacol oferit de marii actori ai teatrului românesc Vasile Muraru și Valentina Fătu.

În cadrul evenimentului de la Coteana are loc și o lansare de carte a lui George Smarandache, care îi va avea alături pe profesorul Dumitru Tinu și inginerii Ion Saimac și Margareta Saimac. De asemenea, invitați speciali ai autorului sunt actorii Cristina Deleanu, Tudorel Filimon și Cristina Deleanu.

„Istoria spune că primii coteneni și-au făcut simțită prezența pe aceste meleaguri acum 585 de ani. Cu ocazia împlinirii acestor 585 de ani de la prima atestare documentară a comunei, vă invit, pe data de 8 august, începând cu ora 18:00, în Parcul Comunal, să cinstim moștenirea culturală a localității noastre printr-un eveniment inedit, alături de invitați deosebiți”, este invitația adresată de Ionuț Dima, edilul comunei, la manifestarea culturală organizată de Primăria și Consiliul Local Coteana.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți