14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Se branșează noua rețea de apă de pe strada Recea din Slatina. CAO anunță întreruperea alimentării cu apă pentru câteva ore

- Advertisement -

S-au finalizat lucrările de investiții pentru extinderea rețelei de apă, realizate de Compania de Apă Olt prin antreprenorul care s-a ocupat de execuția acestora, pe strada Recea, din municipiul Slatina. Iar joi, 3 august, reprezentanții companiei anunță că se vor executa lucrări de branșare a noii rețele de apă, porțiunea de stradă de pe partea dreaptă, sensul de circulație către satul Recea al comunei Valea Mare, motiv pentru care apa nu va curge la robinete câteva ore.

„Din acest motiv serviciul de alimentare cu apă, în zonă, va fi sistat, în intervalul orar 08:30 – 12:00”, transmit reprezentanții companiei.

Rețeaua de apă s-a extins pe o distanță de peste 370 de metri, în timp ce rețeaua de canalizare a fost introdusă pe 1,7 kilometri.

„Pe strada Recea, rețeaua de apă a fost extinsă pe 373 de metri și s-a introdus rețea de canalizare pe 1,7 kilometri, investiții realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ‘Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020’. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, pot să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune”, au adăugat reprezentanții CAO.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți