12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Loc de joacă pentru copii, distrus la Sâmburești. Primarul spune că depune plângere la Poliție

- Advertisement -
Puțini sunt primarii din județul Olt care au reușit să construiască sau să mențină în condiții optime locurile de joacă pentru copii din localitățile pe care le păstoresc. Însă, se pare că și în anul 2023 există persoane care nu au cei șapte ani de acasă și distrug părculețe în care micuții își pot petrece timpul liber alături de părinți și bunici. Așa ar putea fi catalogat gestului celui sau celor care au distrus mobilierul din plastic existent într-un spațiu de joacă din comuna Sâmburești. 
Fapta a fost făcută publică în dimineața zilei de miercuri, 9 august 2023, de Iulian Preda, primarul localității din nordul județului, pe pagina sa oficială de Facebook. Acesta a spus că nu va ezita să depună plângere la Poliție pentru ca făptașul sau făptașii să răspundă pentru ce s-a întâmplat.
„Dovadă de primitivism în părculețul Sâmburești. Așa arată după ce un mamifer și-a satisfăcut unicul neuron din dotare. Depunem plângere la Poliția Sâmburești. Nu trebuie să sufere copiii cuminți care se recrează la acest loc de joacă din cauza unui neghiob”, a declarat edilul.
Primarul din Sâmburești a ținut să-i sfătuiască pe cei care vin în parc să nu mai lase mizerie în urma lor și să arunce resturile menajere în coșul de gunoi existent în zonă.
„În altă ordine de idei, există un tomberon fix în parc, folisiți-l cu încredere și nu mai aruncați pe jos coji de semințe, doze de răcoritoare, pachete și muștiucuri de țigări. E păcat, suntem prea săraci să ne batem joc de ce avem”, a adăugat primarul Iulian Preda.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți