10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Florin Homorean, fost prefect al județului, a donat sânge pentru victimele din exploziile de la Crevedia

- Advertisement -
Doi morți și 56 de răniți este bilanțul victimelor din exploziile care au avut loc în seara zilei de sâmbătă, 26 august 2023, la Stația GPL de la Crevedia. Iar zeci dintre răniți, printre care mulți oameni ai legii, sunt acum internați în mai multe spitale și au nevoie de sânge. De aceea, toată lumea s-a mobilizat și a mers în centrele de transfuzii sanguine din țară pentru a dona sânge. Așa s-a întâmplat și la Centrul de Transuzii Sanguine Olt, cu sediul în municipiul Slatina, unde încă de duminică locuitori ai județului au venit să doneze.
Printre ei a fost și Florin Homorean, fost prefect de Olt, care a venit în dimineața zilei de luni, 28 august, pentru a dona sânge.
„Responsabilitatea și determinarea dovedite de pompierii, polițiștii și jandarmii care au intervenit pentru limitarea efectelor exploziilor de la stația GPL din Crevedia merită răsplătite. Ei și-au pus propria viață în pericol pentru a salva alte vieți. Să donăm sânge pentru a contribui la salvarea eroilor noștri de la Crevedia! Un act de responsabilitate. 450 mililitri de sânge și o oră din timpul nostru, plus ceva voință. Atât, doar atât!”, este apelul făcut de fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți