17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie a murit într-un grav accident produs la Mărunței. Sunt și mai multe persoane rănite

- Advertisement -

Grav accident de circulație în dimineața zilei de sâmbătă pe Drumul Județean 546, în comuna olteană Mărunței. O persoană a decedat în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, iar mai multe persoane au ajuns la spital cu răni ușoare.

Persoana care a murit este o femeie de 45 de ani și se afla în mașina al cărui șofer ar fi vinovat de producerea evenimentului rutier.

Conducătorul auto se pare că a încercat să evite impactul față spate cu un autoturism, în apropierea unei intersecții, unde a redus viteza, pentru a efectua un viraj. În acel moment a tras de volan stânga, moment în care a ajuns pe contrasens și a intrat în impact frontal cu autoturismul ce circula regulamentar din sens opus.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Potrivit unor informații, femeia decedată este din comuna Brebeni, fiind în mașina condusă de fiul său, un tânăr de 19 ani. Celălalt șofer are vârsta de 27 de ani și este din comuna Mărunței.

Mai multe echipaje de salvatori au ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale răniților, însă pentru unul dintre aceștia, respectiv femeia de 45 de ani, nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul. Printre victime ar fi și un pieton. În total, ar fi patru persoane ce au ajuns până la urmă la spital în urma investigațiilor efectuate de salvatorii de pe echipajul de descarcerare, echipajul SMURD și cadrele medicale de pe două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Și polițiști rutieri s-au deplasat în zonă pentru a efectua cercetări și a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Sursă foto principală: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți