12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav în orașul Balș. Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului

- Advertisement -

Eveniment rutier cu urmări grave în noaptea de 5 spre 6 septembrie 2023, în jurul orei 01:00, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș. Un tânăr din localitate și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un stâlp de pe marginea drumului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre accident prin apelul de urgență 112, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiști rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din orașul Balș, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din aceeași localitate, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma evenimentului rutier, tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți