13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Polițistul originar din Caracal, care a provocat accidentul grav de marți dimineață, reținut pentru 24 de ore

- Advertisement -

Procurorul care anchetează accidentul grav produs marți, dis de dimineață, pe strada Vornicul Ureche, din municipiul Caracal, în urma căruia o femeie a ajuns la spital și provocat de un polițist din județul Constanța, dar originar din Caracal, a dispus reținerea pentru 24 de ore a acestuia.

Omul legii care lucrează la Transporturi a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat în fața magistraților Judecătoriei Caracal cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Informația a fost confirmată chiar de prim-procuror Diana Cazacu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Tânărul polițist, în vârstă de 21 de ani, din Caracal, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, pozitiv la două substanțe interzise – canabis și metamfetamină ieșind și la testarea cu aparatul DrugTest.

Însă, anchetatorii caracaleni spun că doar la o substanță psihoactivă rezultatul a fost pozitiv.

Pe lângă faptul că polițiștii și procurorii îl cercetează penal, colegii săi de la Constanța îl cercetează disciplinar.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți