23.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Arest preventiv pentru polițistul băut și drogat care a accidentat grav o femeie, pe o stradă din municipiul Caracal

- Advertisement -

Tânărul de 21 de ani, originar din municipiul Caracal și polițist la Transporturi în județul Constanța, a fost prezentat vineri, 8 septembrie 2023, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în fața magistraților Judecătoriei Caracal, care au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Așadar, omul legii, care este cercetat penal de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, dar și disciplinar de colegii de la IPJ Constanța, rămâne în spatele gratiilor celulei din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Olt.

Informația a fost confirmată de prim-procuror Diana Cazacu, purtător de cuvânt al Parchetului Caracal, care a precizat faptul că decizia dată de instanța de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Tânărul polițist era sub influența alcoolului, dar și a drogurilor, când, în dimineața zilei de marți, 5 septembrie, a provocat accidentul de circulație grav de pe strada Vornicul Ureche.

Martorii spun că circula cu viteză în momentul în care a lovit o femeie de 33 de ani, din comuna Brastavățu, ce tocmai coborâse dintr-un microbuz și voia să traverseze strada pentru a se duce la serviciu, având în vedere că intra în primul schimb la fabrica de cablaje auto din zonă.

Inițial, acesta a susținut că sora sa de 24 de ani, din Caracal, se afla la volanul mașinii în momentul producerii evenimentului rutier.

Victima rănită în accident de omul legii a fost internată la Spitalul Slatina, având în vedere că în urma acestuia a suferit multiple fracturi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți