22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

S-a dus să facă cumpărături dintr-un magazin din Franța și nu s-a mai întors. Bărbatul este dispărut din week-end

- Advertisement -

Polițiștii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, care a dispărut în data de 9 septembrie 2023, în timp ce se afla în localitatea Reims, din Franța. Plecase ca să muncească în domeniul agricol, iar în week-end plecase pentru a face cumpărături dintr-un magazin și nu s-a mai întors.

„La data de 11 septembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, de către o femeie, din comuna Iancu Jianu, din județul Olt, cu privire la faptul că tatăl său, Ion Idita, în vârstă de 54 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu, în ziua de 7 septembrie, la muncă în localitatea Reims, din Franța. La data de 9 septembrie, acesta ar fi mers la un lanț comercial, în localitatea Reims, din Franța, pentru a face cumpărături și nu a mai revenit la adresa unde se afla cazat. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, păr grizonat, ochi verzi”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta, care a dispărut prima oară de acasă, la momentul dispariției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți