13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni s-au implicat în campania „Let’s do it, România!” ce a avut loc sâmbătă în județ

- Advertisement -

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au dat curs invitației organizației „Let’s do it, România!” și sâmbătă, 16 septembrie 2023, s-au implicat activ în activitățile care au fost derulate în tot județul în cadrul „Zilei de Curățenie Națională”, destinată protejării mediului înconjurător.

‘Pentru că natura are un rol important pentru omenire și pentru că toți suntem responsabili de protejarea mediul înconjurător, polițiștii olteni s-au alăturat celorlalți voluntari și au participat la adunarea deșeurilor aruncate necorespunzător. Puterea exemplului este cea mai bună metodă de a determina oamenii să facă lucruri, iar astfel, încurajăm toți cetățenii să participe activ la păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat și mai frumos! „, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Participarea, în mod voluntar, la adunarea deșeurilor aruncate necorespunzător în municipiul Slatina și în zona periferică, a fost modalitatea aleasă de polițiștii olteni pentru a da însemnătate acestei zile.

„De la mic la mare, vom avea o comunitate mai frumoasă!”, a adăugat reprezentantul Poliției oltene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți