22.2 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

Echipa de fotbal Provincialii, marea câștigătoare a competiției „Liga TSD Slatina”

- Advertisement -

Finalul „Ligii TSD Slatina” a oferit susținătorilor din tribunele Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina meciuri intense, cu multe momente incendiare și un meci demonstrativ de excepție, inclusiv lovituri de departajare. Marea câștigătoare a celei de-a cincea ediții a competiției a fost echipa Provincialii.

„Provincialii este echipa victorioasă a acestui mini-turneu de fotbal, după un meci strâns, plin de adrenalină. Locul al II-lea îi revine echipei Pui pe jar, care a făcut un meci extraordinar, pierzând prima poziție în urma loviturilor de la șapte metri. Medalia de bronz i-a revenit echipei Football Forever, care a învins-o pe Cityzens, la finalul unui meci cu multe goluri marcate. Au fost meciuri spectaculoase, care ne-au oferit un joc foarte bun, în compania unui public numeros, căruia îi mulțumim că a fost alături de noi pe tot parcursul acestui demers dedicat tinerilor slătineni, care iubesc fotbalul, sportul și fair-play-ul”, au transmis reprezentanții TSD Slatina.

Peste 400 de spectatori au fost în tribune pentru a-și încuraja cu pasiune favoriții, iar 15 dintre ei au fost câștigătorii tombolei surpriză organizată de tinerii social democrați, primind câte o minge de fotbal.

„Încheiem o ediție de succes a Ligii TSD Slatina, care a devenit tradiție! La anul vom ridica nivelul de pregătire, cu siguranță! Vă mulțumim pentru susținere! Ne revedem la o nouă ediție, pe care o promitem la fel de incendiară!”, au mai spus organizatorii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți