20.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Georgiana Lobonț, Niculina Stoican și Marian Medregoniu, printre artiștii care cântă la Sărbătoarea Nucului de la Curtișoara

- Advertisement -

Autoritățile locale din comuna Curtișoara, în frunte cu primarul Gheorghe Gănescu, au pregătit pentru ziua de duminică, 1 octombrie 2023, multe surprize pentru curtișoreni. Este o nouă ediție a Sărbătorii Nucului, organizată de Primăria și Consiliul Local Curtișoara, în cadrul căreia va fi și un spectacol extraordinar unde cap de afiș sunt Georgiana Lobonț (FOTO), Niculina Stoican, Maria Ghinea și Marian Medregoniu.

Programul artistic va cuprinde mai cuprinde momentul susținut de Ansamblul Folcloric „Flori de măr” din Curtișoara, dar și recitalurile îndrăgiților interpreți Neta Soare, Violeta Constantin, Daniel Roșoga și Aurel Moldoveanu, acompaniamentul muzical pe toată perioadă evenimentului cultural fiind asigurat de orchestra Ansamblului „Doina Oltului” Slatina, condusă de maestrul dirijor Cristian Dumitru.

După lăsatul serii, publicul prezent în fața scenei amenajată în Grădina de Vară din Curtișoara se va bucura de un show de lasere, dar și de un superb foc de artificii.

Prezentator este Lili Bălăceanu.

De la petrecerea câmpeneasca din Curtișoara, nu vor lipsi, bineînțeles, grătarele pe care vor sfârâi micii, tarabele cu bere rece și băuturi răcoritoare sau alte chilipiruri și nici parcul de distracții de care cei mai încântați vor fi copiii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți