21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sala de sport de la Școala „Vlaicu Vodă” Slatina, inaugurată în prezența primarului Moț și a celor doi viceprimari

- Advertisement -

Eveniment important miercuri, 27 septembrie 2023, pentru elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, din municipiul Slatina. A fost finalizată sala de sport, inaugurarea acesteia fiind făcută în prezența primarului Emil Moț, a celor doi viceprimari, Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, dar și a city-managerului Cristian Cismaru.

Edilul Slatinei a anunțat că acesta este încă un proiect care ilustrează angajamentul ferm al administrației publice locale față de susținerea învățământului din municipiul Slatina.

„Dragi slătineni! Am finalizat încă un obiectiv foarte important pentru sistemul de educație și sănătate al copiilor noștri având astăzi (miercuri, 27 septembrie n.r.) onoarea de a inaugura noua sală de sport de la Școala Gimnazială ‘Vlaicu Vodă’, un proiect care ilustrează angajamentul nostru ferm față de susținerea învățământului din municipiul Slatina. Această sală de sport modernă și complet echipată va fi un loc de antrenament și joacă pentru generațiile actuale și viitoare de elevi. Continuăm să construim împreună Slatina, pentru a face municipiul nostru un loc mai prosper, cu un sistem educațional adaptat la cerințele actuale”, a declarat primarul Emil Moț.

Acesta a mai spus că va promova și sprijini în continuare astfel de proiecte pentru educația copiilor din Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți