19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cartierul Spineni al orașului Balș, racordat la rețeaua de gaze naturale

- Advertisement -

Cătălin Rotea, primarul din Balș, a anunțat vineri, 6 octombrie 2023, pe pagina sa oficială de Facebook, că s-a finalizat proiectul de racordare cu gaze naturale al cartierului Spineni din oraș.

După acest proiect urmează a se îmbunătăți infrastructura aceluiași cartier Spineni prin depunerea proiectului pentru aducerea apei și canalizării.

„Această realizare aduce un beneficiu semnificativ comunității noastre, oferind acces la o sursă de energie mult mai eficientă, cu atât mai importantă cu cât cartierul Spineni nu a avut niciodată acces la utilități. Următorul pas în procesul nostru de îmbunătățire a infrastructurii este depunerea proiectului pentru aducerea apei și canalizării în Spineni”, a declarat edilul urbei situată pe malurile râului Olteț.

Din 23 octombrie încep lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale și pe strada Nicolae Titulescu, până la giratoriul cu Drumul Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești.

„În ceea ce privește gazele, vă aducem o veste importantă: pe 23 octombrie, încep lucrările de extindere pe Nicolae Titulescu, până la giratoriul cu drumul expres, inclusiv pe ‘Drumul lui Predescu’ spre localitatea Voineasa. De asemenea, s-a semnat contractul de finanțare și pentru cartierul Corbeni – Româna”, a adăugat primarul Cătălin Rotea.

Edilul a mai precizat că, la finalul acestor lucrări, tot orașul Balș va fi racordat la gaze naturale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți