9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 73 de ani, din Mărunței, căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă. Este plecat de o săptămână

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din comuna olteană Mărunței, care a plecat de acasă în urmă cu o săptămână și până în prezent nu s-a întors.

Fiul său a fost cel care, sâmbătă seară, a anunțat dispariția tatălui la poliție.

„La data de 7 octombrie, în jurul orei 18:10, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 1 octombrie, tatăl său, Constantin Adrian Ghenciu, în vârstă de 73 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu său, din comuna Mărunței, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 65 de kilograme, față ovală, ochi căprui, păr alb -grizonat”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai spune că bătrânul, la momentul plecării, purta o bluză de culoare neagră, pantaloni de trening de aceeași culoare, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip-sport.

Potrivit unor surse, nu ar fi pentru prima dată când bărbatul ar dispărea de acasă, însă de fiecare dată a fost găsit de familie.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți