12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD Siminica Mirea, despre campania „Cumpără Românește”: „Mai mult decât un slogan, este o structură solidă care susține toate programele economice în actuala guvernare”

- Advertisement -

Siminica Mirea, senator PSD de Olt, a adus în atenție zilele acestea campania „Cumpără Românește”, inițiată de formațiunea politică din care face parte, și spune despre aceasta că este un angajament pentru prosperitate. Cât despre slogan, a declarat că este mai mult de atât, și anume o structură solidă care susține toate programele economice în actuala guvernare, un adevărat act de patriotism economic.

„Niciun alt partid politic din România nu egalează angajamentul PSD pentru economia națională și bunăstarea populației. Prin programe eficiente, noi, social-democrații susținem bunăstarea cetățenilor, susținând astfel pensiile și oferind o mulțime de stimulente esențiale pentru companii. CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE: Mai mult decât un slogan, este o structură solidă care susține toate programele economice în actuala guvernare, un adevărat act de PATRIOTISM ECONOMIC! În acest sens, prin aceste acțiuni generăm o puternică prosperitate, contribuind la dezvoltarea țării prin PRODUCTIVISM și reducerea masivă a importurilor”, a declarat parlamentarul social democrat.
Senatorul PSD Siminica Mirea mai spune că „este timpul să transformăm îndemnul «CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE» într-o mișcare națională, apreciind efortul, talentul și originalitatea românilor!”.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți