11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un bucureștean, depistat cu o viteză de aproximativ 250 de kilometri pe oră, pe Drumul Expres 12, în dreptul comunei Slătioara

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat sâmbătă, 21 octombrie 2023, în jurul orei 19:15, în trafic, pe Drumul Expres 12, în comuna Slătioara, un autoturism ce circula cu viteza de aproape 250 de kilometri pe oră, mai mult decât dublu permis pe respectivul tronson de drum. Mai precis avea 248 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

Iar bucureșteanul care se afla la volan nu doar că a fost amendat cu aproximativ 3.000 de lei, dar a fost lăsat fără permisul auto pentru o perioadă de patru luni.

„Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul București. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți