23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Strada Tudor Vladimirescu din Slatina, închisă traficului rutier, marți. CAO execută lucrări de traversare a conductei de apă

- Advertisement -

Compania de Apă Olt transmite că, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrării, reabilitează rețeaua de distribuție apă de pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina. Concret, sunt executate lucrări de traversare a conductei de apă, motiv pentru care circulația rutieră va fi închisă marți, 24 octombrie, pe acest tronson de drum.

„Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă ‘Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020’. Pe 24 octombrie 2023 se vor realiza lucrări de traversare a conductei de apă, iar traficul rutier este închis pe strada Tudor Vladimirescu, intersecția cu strada Vlad Țepeș. Restricțiile de trafic vor fi ridicate după finalizarea lucrărilor. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic”, se precizează într-un comunicat de presă remis de CAO.

Compania de Apă Olt realizează investiții de peste 95 de milioane de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare pe nu mai puțin de o sută de străzi din municipiul Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți