20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Slatina a amenințat că se sinucide, într-o locuință de pe strada Banului. A fost salvat de polițiști

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în cursul după-amiezii zilei de joi, 26 octombrie, în jurul orei 13:40, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană amenință că se sinucide într-o locuință de pe strada Banului, din municipiul Slatina. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din localitate, care după ce s-a certat cu un membru al familiei, s-a închis într-una din camerele locuinței și a spus că își pune capăt zilelor.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări, oamenii legii reușind să îl salveze.

Slătineanul era întins pe jos, în stare de anxietate.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii cu un membru al familiei, un bărbat de 44 de ani, din localitate, s-a închis într-o cameră din locuință și a amenințat că se va sinucide. În urma discuțiilor purtate de către un negociator din cadrul Poliției municipiului Slatina cu bărbatul, s-a luat hotărârea de a se pătrunde în camera unde se afla acesta, bărbatul fiind găsit întins pe jos și într-o stare avansată de anxietate”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursa citată a mai spus că bărbatul de 44 de ani a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Sursă foto: Echipaje de poliție pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți