9.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 34 de ani, din Cezieni, cercetat penal după ce a bătut un câine. Poliția Animalelor Olt a ridicat opt câini din gospodăria sa și au fost duși în adăpost

- Advertisement -

Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat în urmă cu două zile, din oficiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine. Este vorba despre un tânăr din Cezieni care și-a bătut animalul din curtea casei, iar oamenii de la Poliția Animalelor au constatat că toți cei opt câini pe care îi avea nu erau bine îngrijiți. Cu toții au fost luați și duși într-un adăpost din județul Dolj.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Cezieni, județul Olt, ar fi exercitat acte de violență asupra unui exemplar canin. La data de 27 octombrie 2023, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Olt au identificat la locuința bărbatului opt exemplare din rasa canină (maidanezi și metiși n.r.), care nu ar fi beneficiat de îngrijiri corespunzatoare. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ulterior, sâmbătă, 28 octombrie, a fost emis un ordin de plasare în adăpost, animalele fiind ridicate din gospodăria tânărului din Cezieni și predate unei Asociații pentru Protecția Animalelor, din județul Dolj.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți