13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Meci de fotbal caritabil la Valea Mare, organizat pentru a-l ajuta financiar pe polițistul Andrei Mircea. Pentru a merge din nou, tânărul are nevoie de o proteză ce costă aproape 280.000 de lei

- Advertisement -

Andrei Mircea este polițistul originar din comuna Valea Mare care, în urma unui accident produs la Verguleasa, în luna septembrie 2023, a fost rănit grav, medicii fiind nevoiți să-i amputeze piciorul stâng. Era pe motocicletă când a fost lovit de un autoturism, iar omul legii acum, pentru a putea merge din nou și să fie alături de soția iubitoare și băiețelul lor de doar câteva luni așa cum trebuie, are nevoie de o proteză de coapsă modulară cu manșon de silicon. Însă, costurile pentru achiziționarea acesteia sunt mari, familia având nevoie în total de suma de aproximativ 280.000 de lei.

Tânărul de 30 de ani, care lucrează la Biroul Ordine Publică al Poliției orașului Potcoava, fiind ofițer, a fost și fotbalist, iar acum cei cu care a jucat când era copil vor să vină în sprijinul său, organizând un meci de fotbal caritabil.

Acesta este programat în seara zilei de vineri, 10 noiembrie 2023, cu începere de la ora 19:30, în sala de sport din Valea Mare.

„Dragi iubitori ai fotbalului, și nu numai! Jucătorii echipei Dârjovul Valea Mare nu au rămas nepăsători în fata problemei cu care se confruntă consăteanul nostru Andrei Mircea. După cum bine știți Andrei a suferit un grav accident de circulație și are nevoie de o sumă mare de bani pentru achiziționarea unei proteze. Pentru a veni în ajutorul lui Andrei vom organiza vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 19:30, în sala de sport a comunei Valea Mare, un meci de fotbal între jucătorii echipei, în scop caritabil cu strângere de fonduri. Sunteți invitați, așadar să dați dovadă de solidaritate față de tânărul Andrei. Haideți să arătăm că ne pasă! Haideți alături de noi în această activitate caritabilă! Nu vă temeți în a dărui! Nu rămâneți pasivi la astfel de gesturi, gândind că poate donația dumneavoastră este nesemnificativă. Nu uitați: Orice sumă de bani este binevenită și contează! Nu este impus un plafon anume. Haideți să dăruim șansa unei vieți spre normalitate! Andrei are nevoie de fiecare dintre noi! Donațiile se vor face într-o urnă special amenajată, iar la finalul evenimentului participanții sunt invitați să asiste la numărarea fondurilor. Ulterior, vom preda suma de bani familiei lui Andrei”, este mesajul postat de reprezentanții echipei de fotbal din Valea Mare.

Sursă foto: Andrei Mircea – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți