17.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Locuitorii comunei Slătioara, fără apă la robinete în urma unei avarii produse pe strada Gănesei

- Advertisement -
Locuitorii din comuna Slătioara stau în cursul zilei de marți, 14 noiembrie, fără apă la robinete, după ce pe rețeaua de alimentare, de pe strada Gănesei s-a produs o avarie. 
Echipele Companiei de Apă Olt sunt la fața locului și speră să remedieze defecțiunea până la ora 16:00 a acestei zile, iar după finalizarea acestor lucrări pot apărea modificări ale turbidității apei.
„Compania de Apă Olt intervine, acum, pentru remedierea unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă, de pe strada Gănesei, comuna Slătioara, iar serviciul de alimentare cu apă este oprit, în toată comuna, până la ora 16.00. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Facem prezicerea că, o perioada după finalizarea lucrărilor, pot să apară modificări ale turbidității apei”, au transmis reprezentanții companiei.
Sursa citată mai spune că oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme pentru că nu este o intervenție programată pe rețele.
Sursă foto: dobrogea.tv
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți