13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

O fostă profesoară de muzică din Corabia are nevoie de sânge, pentru efectuarea unei operații

- Advertisement -

Apel umanitar din partea Primăriei Corabia, după ce o fostă profesoară de muzică din oraș are nevoie urgentă de sânge. Motivul este că femeia, pe numele său Maria Medoia, în vârstă de 73 de ani, trebuie să facă urgent o intervenție chirurgicală și are nevoie de sânge.

Potrivit autorităților locale, fostul cadru didactic trebuie să fie operată în vederea extirpării unei tumori maligne, iar ca să poată dona sânge corăbienilor, și nu doar lor, li se vor pune la dispoziție miercuri, 15 noiembrie 2023, mai multe microbuze cu care se pot deplasa până la Centrul de Tranfuzie Sanguină din municipiul Slatina.

„Doamna profesoară Medoia Maria, fostă Burăți, are nevoie urgentă de sânge pentru o operație de extirpare a unei tumori maligne. Primăria orașului Corabia pune la dispoziția cetățenilor care doresc să doneze sânge, microbuze pentru deplasarea la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina, în ziua de miercuri, 15 noiembrie. Cei care doresc să facă o faptă bună sunt rugați să se înscrie la telefonul 0249.560.703 sau la sediul Primăriei. Nu contează grupa sanguină! Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe doamna profesoară Medoia Maria la telefonul 0735.878.257. Vă mulțumim!”, este apelul făcut de administrația publică.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți