13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Aflat în stare avansată de ebrietate, un bărbat din Perieți a intrat cu autoturismul într-o mașină parcată pe DJ 653

- Advertisement -

Eveniment rutier în seara zilei de duminică, 19 noiembrie 2023, în jurul orei 17:50, pe Drumul Județean 653, în comuna Perieți. Băut bine, un bărbat de 55 de ani, din localitate, a intrat cu mașina pe care o conducea într-un autoturism ce era parcat pe drumul ce tranzitează comuna. Apoi, autoturismul lovit a intrat într-un alt vehicul parcat pe carosabil.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la accident, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Perieți, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat pe partea carosabilă a Drumului Județean 653, care ulterior a fost proiectat într-un alt autoturism parcat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,13 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit pe numele acestuia dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți