14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Acuzat de furt, un tânăr din Vulpeni a fost arestat preventiv. A încălcat obligațiile impuse de magistrații Judecătoriei Balș, care l-au plasat sub control judiciar

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au pus în executare joi, 23 noiembrie 2023, un mandat de arestare preventivă, emis de magistrații Judecătoriei Balș, pe numele unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna olteană Vulpeni. Acesta este acuzat de comiterea a peste zece furturi, șapte dintre ele fiind doar în orașul Balș, și a încălcat obligațiile impuse de aceeași instanță de judecată care îl plasaseră sub măsura controlului judiciar.

Agentul principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, magistrații Judecătoriei Balș au dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 zile, față de tânărul de 24 ani, din comuna Vulpeni, ca urmare a sesizării motivate a lucrătorilor Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Balș.

Olteanul a fost încarcerat în Arestul Poliției Olt.

„Cel în cauză nu și-a respectat obligațiile stabilite prin măsura controlului judiciar, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat pe raza orașului Balș și comunei Vulpeni. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a adăugat reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți