22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

A început construcția noului CPU al Spitalului Balș

- Advertisement -

Cătălin Rotea, primar al orașului Balș, a anunțat miercuri, 29 noiembrie 2023, că de săptămâna trecută s-a început construcția noului Centru de Primiri Urgențe al Spitalului din urbea de pe malurile râului Olteț.

Asta după ce, potrivit edilului, în ultimii trei ani s-au realizat mai multe investiții pe toate secțiile unității medicale bălșene.

„Am demarat lucrările pentru construcția noului Centru de Primiri Urgențe al Spitalului Balș. După ce în ultimii trei ani de zile, am reparat imaginea Spitalului Balș prin lucrări complete de renovare a tuturor secțiilor, iată că, săptămâna trecută, am pus piatra de temelie a noului Centru de Primiri Urgențe Balș! Pot spune că este unul dintre proiectele mele de suflet fiindcă, înainte de toate, sănătatea cetățenilor este pe primul lor. Bălșenii au nevoie și merită să beneficieze de servicii medicale de calitate”, a declarat Cătălin Rotea.

Primarul din Balș mai spune că finanțarea este asigurată de Ministerul Sănătății, care a alocat deja 5 milioane de lei, „ulterior fiind necesară alocarea de fonduri pentru echipamentele medicale de nouă generație, care vor asigura efectuarea actului medical de urgență la cele mai înalte standarde”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți