21.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea, mesaj de Ziua Națională: „România este un colț de lume frumos și este al nostru, al tuturor”

- Advertisement -

1 Decembrie este Ziua Națională a României, ziua românilor de pretutindeni, iar cu acest prilej, Siminica Mirea, senator PSD de Olt, a vrut să adreseze un mesaj tuturor celor care trăiesc în țară, dar și conaționalilor care au ales să-și trăiască viața în alte state din Europa, și nu numai.

Așadar, parlamentarul social democrat îi invită pe toți românii ca în această zi, când se împlinesc 105 ani de la Marea Unire înfăptuită la 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia, să gândească, să simtă și să iubească românește. „România este un colț de lume frumos și este al nostru, al tuturor”, spune, printre altele Siminica Mirea.

„Ziua nașterii României Mari și moderne ne unește din nou. An de an, evocăm actul de vitejie al eroilor care au luptat până la ultima picătură de sânge, în războaiele vremii, pentru ca nația lor să fie mare și unită pe același pământ, la 1 Decembrie 1918. Cu această ocazie, vă invit să gândim, să simțim și să iubim românește. Să reflectăm la o Românie unită, oriunde am fi și să iubim fiecare loc din țară. România este un colț de lume frumos și este al nostru, al tuturor. Astăzi (vineri, 1 Decembrie 2023 n.r.), să ne bucurăm de Tricolor, de imn, de cei dragi și să sărbătorim cea mai frumoasă zi a României: Ziua Națională. La mulţi ani, dragi români, oriunde aţi fi! La mulţi ani, România!”, a declarat senatorul PSD de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți