13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Moș Nicolae a venit mai devreme pentru copiii din Corabia și Șopârlița

- Advertisement -

Sărbătoarea Sfântului Nicolae bate la ușă și pentru că toți copiii din Corabia au ascultat de părinți și dascăli, Mos Nicolae a trecut pe la ei mai devreme și încă din Ajun le-a lăsat cadouri. La fel s-a întâmplat și în comuna Șopârlița, unde cei mici au primit daruri de la Moș.

Bineînțeles că ajutoarele sale au fost reprezentanții administrațiilor publice locale.

Primăria și Consiliul Local Corabia au pregătit din nou cadouri, anul acesta oferind 1.550 de pachete cu dulciuri tuturor preșcolarilor și școlarilor până în clasa a VIII-a, de la toate unitățile de învățământ din oraș.

Potrivit reprezentanților Primăriei localității de la malul Fluviului Dunărea, s-au bucurat de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial „Sfânta Elena”, asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, Căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal ‘Sfânta Elena’, precum și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia. În acest an au primit cadouri și copiii internați în Secția Pediatrie a Spitalului Orășenesc Corabia.

Cu ocazia zilei Sfântului Nicolae, Iulică Oane, primarul din Corabia, a ținut să ureze tuturor copiilor, părinților, educatorilor, învățătorilor și profesorilor multă sănătate și Sărbători Fericite alături de cei dragi!

„Indiferent de vârstă, bucuria a fost mare, iar bucuria copiilor este și bucuria noastră!”, au spus autoritățile locale.

Tradiția a continuat anul acesta și în comuna Șopârlița.

Moș Nicolae sau Moș Neculai este personajul legendar și mitic, care a ținut să aducă daruri copiilor în Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae prin intermediul ajutoarelor sale.

„Pentru elevii Școlii Gimnaziale din comuna Șopârlița, Moș Nicolae a sosit încărcat cu daruri alese, care să le aducă bucurie în suflet. Mesagerul Moșului a fost ca de fiecare dată Marijana Trepăduș, primarul localității, care a dăruit cadouri la toți copiii, atat din școală, cât și din localitate”, au transmis reprezentanții administrației publice locale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți