12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

O adolescentă de 17 ani, din Stoenești, care este gravidă, dată dispărută după ce a plecat de pe Secția Ginecologie a Spitalului Slatina, unde era internată

- Advertisement -

UPDATE: În seara zilei de luni, 11 decembrie 2023, minora însărcinata, care dispăruse acum două zile, a fost identificată în comuna Stoenești.

Pe perioada cât a lipsit lipsit, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o adolescentă, în vârstă de 17 ani, din comuna olteană Stoenești, care sâmbătă a plecat din Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla internată pe Secția Ginecologie. Fata este însărcinată în aproximativ șapte luni și a ajuns la spital acuzând dureri.

Un cadru medical al unității spitalicești i-a alertat pe oamenii legii, sesizând dispariția sa.

„La data de 9 decembrie, în jurul orei 16:00, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, de către un cadru medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că minora Florentina Gabriela Chilian, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar din incinta unității spitalicești, unde se afla internată și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, față ovală, păr negru, lung, constituție atletică, cu semne vizibile de sarcină. La momentul plecării, minora purta o pereche de pijamale de culoare roz, halat alb, iar în picioare purta o pereche de papuci”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, tânăra este beneficiară a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt de câteva zile, după ce înainte s-a aflat în grija angajaților DGASPC Dolj. Totodată, se pare că nu ar fi pentru prima oară când dispare, aceasta mai plecând voluntar și în anul 2021, însă atunci a fost găsită în scurt timp.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea adolescentei însărcinată dată dispărută sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți