20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un autocar și un TIR, implicate într-un eveniment rutier în zona satului Jitaru al orașului Scornicești

- Advertisement -

Reprezentanții Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat în seara zilei de sâmbătă, 16 decembrie 2023, pe Drumul Național (DN)!65 – European (E) 574, în zona satului Jitaru al orașului Scornicești, județul Olt, s-a produs o coliziune față-spate între un autocar de transport persoane și un autocamion. A fost activat în jurul orei 19:40 Planul Roșu de Intervenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, dar și echipaje ale Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Circulația rutieră chiar a fost restricționată pe sensul de mers Slatina – Pitești, traficul desfășurându-se prin dirijarea oamenilor legii de la Rutieră, iar în urma efectuării primelor investigații medicale nu au rezultat victime.

Au fost doar trei persoane care au suferit atacuri de panică, însă au refuzat transportul la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Planul Roșu de Intervenție fiind dezactivat în jurul orei 20:30, iar traficul reluat.

„Circulația rutieră a fost reluată pe DN 65, localitatea Scornicești, județul Olt, unde s-a produs o coliziune față-spate între un autocar de transport persoane și un autocamion. Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat. Nu au rezultat victime, au fost trei persoane cu atacuri de panică, ce nu au necesitat transportul la spital”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic al Poliției Române.

Imediat după producerea coliziunii dintre autocar și TIR, valorile de trafic au fost ușor ridicate pe DN 65 – E 575, în zona producerii evenimentului rutier, timp de câteva zeci de minute.

Sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți