11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Cum vor circula autobuzele Loctrans în municipiul Slatina, pe perioada sărbătorilor de iarnă

- Advertisement -
Reprezentanții firmei de transport în comun din municipiul Slatina, Loctrans, a anunțat vineri, 22 decembrie, care va fi programul casieriilor, dar și al autobuzelor pe perioada sărbătorilor de iarnă.
În cele două zile de Crăciun, dar și în primele două zile ale Anului Nou 2024, casieriile nu au program cu publicul, iar auztobuzele în aceste două zile circulă după programul de duminică.
„Dragi călători! În perioada sărbătorilor, sediul SC Loctrans SA, împreună cu casieriile de pe strada Drăgănești, nr. 25, și de pe bulevardul A. I. Cuza, parter, bloc FA 21, lângă casieria Companiei de Apă Olt, vor avea următorul program: 25 – 26 decembrie 2023 – închis, 27 – 29 decembrie 2023 – program normal, 1 – 2 ianuarie 2024 – închis. În zilele de 25 decembrie, 26 decembrie, 1 ianuarie și 2 ianuarie autobuzele Loctrans vor circula după programul duminical”, au anunțat reprezentanții societății de transport în comun din Slatina.
Sursa citată mai arată că toate detaliile cu privire la programul autobuzelor le găsiți accesând site-ul nostru www.loctrans-slatina.ro la secțiunea grafice de circulație, iar pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon 0349.991.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți