13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Ștefan Bănică: „De Revelion toată lumea dansează, toată lumea se distrează cu noi în concert la Slatina”

- Advertisement -

Cu o săptămână și doar două zile înainte de Noaptea dintre Ani, municipalitatea slătineană a primit confirmarea de la artistul care va urma să urce pe scena amplasată în parcarea de lângă Parcul Tineretului. Este nimeni altul decât cântărețul pop rock Ștefan Bănică Junior.

Artistul va concerta la Revelionul din aer liber de la Slatina, informația fiind confirmată chiar de primarul Emil Moț.

Potrivit lui Gigi Vîlceleanu, viceprimar al municipiului, programul din noaptea de Anul Nou va începe la ora 21:30 cu un program artistic oferit de un DJ, trupa MashUp Band va începe spectacolul la ora 22:15, pentru ca de la ora 23:10 să înceapă recitalul lui Ștefan Bănică, un cântăreț care a mai avut spectacole la Slatina, mai ales la Zilele orașului, atât ediția de iarnă, cât și cea de vară.

Faptul că va avea spectacol la Slatina a spus chiar și artistul Ștefan Bănică pe pagina sa oficială de Facebook: „În perioada următoare ne vedem în concerte la CHIȘINĂU – 23 decembrie, Târgul de Crăciun. Apoi, pe 26 decembrie, o facem lată la Berăria H, iar de Revelion toată lumea dansează, toată lumea se distrează cu noi în concert la SLATINA – aer liber, Parcul Tineretului”.

De la miezul nopții, timp de un sfert de oră, slătinenii se vor putea bucura și de un spectaculos foc de artificii, distracția de Revelion încheindu-se puțin după ora 00:15.

Valoarea organizării Revelionului în aer liber din municipiul reședință a județului Olt este de 257.200 lei, așa cum a fost publicat în anunțul de participare publicat de Primăria Slatina pe site-ul de specialitate e-licitatie.ro (Sistemul Electronic de Achiziții Publice).

Sursă foto: Ștefan Bănică – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți