20.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Doi craioveni, depistați cu viteză excesivă pe Drumul Expres care tranzitează județul. Ambii aveau peste 200 de kilometri la oră

- Advertisement -

Doi tineri, ambii din Craiova, județul Dolj, au fost depistați cu viteză excesivă în ultimele zile pe Drumul Expres (DEx) 12 Craiova – Pitești, care tranzitează județul Olt, aparatele Radar surprinzându-i cu peste 200 de kilometri la oră (km/h). Conducătorii auto au depășit cu mult limita maximă de viteză admisă, care pe acest sector de drum este de 120 km/h.

Primul dintre șoferi avea 220 de kilometri la oră, depășind astfel viteză cu o sută de kilometri la oră.

„La data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 23:10, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, un autoturism ce circula cu viteza de 220 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Iar celălalt tânăr tot din Craiova conducea cu o viteză de 211 km/h, aceasta fiind depășită cu aproape 100 km/h.

„La data de 6 ianuarie 2024, în jurul orei 03:40, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe DEx 12, un autoturism ce circula cu viteza de 211 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj”, a adăugat reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În ambele situații, tinerii craiovei au fost amendați cu câte 1.485 de lei fiecare, iar ca măsură complementară polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți