20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

A început extinderea rețelei de gaze și în satul Mărgineni – Slobozia al orașului Scornicești

- Advertisement -

În această perioadă, în orașul Scornicești, au fost demarate lucrările la una dintre cele mai important investiții care se derulează în această urbe. Primarul Daniel Tudor a anunțat că de marți, 23 ianuarie 2024, a început extinderea rețelei de gaze naturale în satul Mărgineni – Slobozia al urbei. 

Edilul a spus că în curând va începe extinderea rețelei și în satul Jitaru al orașului Scornicești, după ce lucrările demarate în satul Mihăilești – Slobozia vor fi ramificate și spre satul Mihăilești – Popești.

„Deși, demararea proiectului în ceea ce privește extinderea rețelei de gaze naturale și în alte sate aparținătoare orașului Scornicești părea un lucru greu de realizat, vă informez, că astăzi am demarat execuția lucrărilor și în satul Mărgineni-Slobozia, începând de pe strada Giurgiului, cu extindere, pe strada principala din Mărgineni-Slobozia, până la Bălțați, inclusiv, urmând să ramificăm această rețea și către satul Mihăilești-Popești. Totodată, în cel mai scurt timp vom începe lucrările de extindere și către satul Jitaru. Dumneavoastră, stimați locuitori ai orașului Scornicești și satelor limitrofe, îmi dați energia și determinarea, pentru a demara și alte proiecte, benefice UAT (Unitatea Administrativ Teritorială n.r.) Scornicești și vă promit că împreună, uniți către viitor, vom face din Scornicești un oraș European, cu condiții europene”, a declarat Daniel Tudor, primarul localității oltene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți