13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Un autoturism a luat foc în mers pe Drumul Expres 12, la intrarea din zona orașului Balș. Șoferul a scăpat cu viață

- Advertisement -

Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în cursul după-amiezii zilei de sâmbătă, 3 februarie 2024, pe Drumul Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești, la kilometrul 22, intrarea din zona orașului Balș, pentru a stinge incendiu izbucnit la un autoturism. Din fericire, conducătorul vehicului a scăpat cu viață.

Mașina a luat foc în mers, șoferul fiind cel care a observat flăcările. Din păcate, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

„Șoferul, care se afla singur în autovehicul, a observat incendiul în faza de dezvoltare, a reușit să se evacueze și a anunțat evenimentul la Numărul Unic de Urgență 112. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Incendiul a fost localizat și lichidat, dar autovehiculul a ars în proporție de 90 la sută”, a declarat căpitan Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului la vehicul a fost un scurtcircuit electric, au mai stabilit pompierii olteni.

Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de mers ale șoselei de mare viteză, potrivit reprezentanților Centrului InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Însă traficul rutier a fost deviat pe Drumul Național 65 – European 574 Balș – Slatina.

„Pe Drumul Expres Craiova – Pitești (DEx 12), în localitatea Balș, județul Olt, a izbucnit un incendiu la un autoturism aflat în deplasare, iar șoferul, ce era singur în auto, s-a autoevacuat. Incendiul a fost lichidat, dar traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului. Circulația rutieră este deviată pe DN 65 Balș – Slatina. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, precizau cei de la InfoTrafic în jurul orei 15:25 a zilei de sâmbătă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți