11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Două persoane rănite într-un accident produs pe DN 65 – E 574, la intrarea în comuna Găneasa

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de duminică, 11 februarie, în jurul orei 07:40, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, la intrare în comuna olteană Găneasa. Două persoane au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara drumului și a lovit gardul unui imobil. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o femeie, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, la intrare în comuna Găneasa, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile, lovind gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier, femeia și un bărbat, pasager în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, accidentul de circulație s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți