20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dosar penal pe numele a doi bărbați din Dobroteasa, care pescuiau ilegal pe un lac de acumulare din județul Vâlcea. Polițiștii le-au confiscat uneltele neautorizate pe care le foloseau

- Advertisement -

Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol au organizat și desfășurat duminică, 18 februarie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol. Astfel, doi bărbați din comuna olteană Dobroteasa au fost surprinși în timp ce pescuiau ilegal și cu unelte neautorizate pe un lac de acumulare din zona comunei Drăgoești.

„În urma verificărilor efectuate, au fost depistați în flagrant delict, în localitatea Drăgoești, doi bărbați, de 36 și 43 de ani, din localitatea Dobroteasa, județul Olt, care pescuiau ilegal și cu unelte neautorizate pe râul Olt, lacul de acumulare Zăvideni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de OUG 23/2008, modificată, privind pescuitul și acvacultura. De asemenea, au fost confiscate următoarele bunuri: o barcă pneumatică, o țepușă metalică de pescuit și un harpon pneumatic, bunuri cu o valoare de aproximativ 3.000 lei”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți