21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Bloc cu 15 locuințe construit de ANL și în comuna Nicolae Titulescu

- Advertisement -

După ce săptămâna trecută reprezentanții Primăriei Brastavățu anunțau că în localitate se va construi, prin Agenția Națională pentru Locuințe, un bloc cu 15 apartamente pe care tinerii pot să le închirieze, iată că zilele acestea cel de la ANL, prin directorul general Ionel Emanuel Oproiu, originar din Târgu Jiu, dar stabilit acum într-o comună învecinată municipiului Slatina, anunță implementarea unui nou proiect în județul Olt. Este vorba tot despre construirea unui imobil cu 15 apartamente, de data aceasta investiția urmând a fi realizată în comuna Nicolae Titulescu.  

Oproiu, directorul general al ANL, a semnat marți, 27 februarie 2024, contractul de proiectare și execuție lucrări pentru cele 15 locuințe, ce vor fi construite în comuna Nicolae Titulescu.

Valoare contractului este de 5.092.010 lei, cu TVA inclus, termenul pentru finalizare locuințelor fiind de 16 luni de la emiterea ordinului de începere de către Agenția Națională pentru Locuințe.

 

Proiectul se derulează prin programul de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii de către tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa un astfel de apartament.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți