16.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Digitalizare la Spitalul Slatina. Peste 891.000 de euro, fonduri europene pentru realizarea proiectului

- Advertisement -

Consiliul Județean a anunțat că Spitalul Județean de Urgență Slatina, cea mai mare unitate medicală din județ subordonată celei mai importante instituții administrative din județ va beneficia de peste 891.000 de euro, fonduri europene dedicate digitalizării activităților sale.

„Proiectul ‘Digitalizarea activității Spitalului Județean de Urgență Slatina’ a fost aprobat astăzi (joi, 7 martie n.r.) și va primi finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 – ‘Investiții în sistemele informatice și în structura digitală a unităților sanitare publice’. Pe termen mediu și lung, obiectivul principal presupune ca toată activitatea specifică din cadrul spitalului să poată fi realizată digitalizat, spitalul dispunând astfel, de un Sistem Informatic Integrat funcțional, în toate departamentele și secțiile unității”, a transmis CJ Olt.

Digitalizarea activității de la Spitalul Slatina, care are o durată de implementare de un an și zece luni, va aduce o serie de îmbunătățiri semnificative în sistemul medical din Olt, consolidând calitatea și eficiența serviciilor oferite pacienților ce primesc tratament în această unitate medicală, mai spun reprezentanții CJ.

Foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți