20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 70 de camere video profesionale, montate în orașul Scornicești și satele limitrofe. Investiția, realizată printr-un proiect depus pe PNRR

- Advertisement -

Daniel Tudor, primarul din Scornicești, a semnat un nou proiect important depus pe Planul Național de Redresare și Reziliență, ce urmează a fi implementat în localitate, investiția fiind realizată cu fonduri europene. Este vorba despre montarea a peste 70 de camere video profesionale în orașul Scornicești și satele limitrofe.

11 din totalul celor 72 de camere video sunt model LPR, acestea având capacitatea de a recunoaște și stoca plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor care tranzitează străzile urbei.

„Pentru că îmi pasă de siguranta dumneavoastră, vă informez, că astăzi (joi, 7 martie 2024 n.r.) am semnat ordinul de începere a lucrărilor privind extinderea rețelei de monitorizare video, proiect care va fi realizat numai din fonduri europene (PNRR). Mai exact, pe raza orașului Scornicești și a satelor limitrofe, se vor monta 72 de camere video profesionale, dintre care 11 bucăți model LPR, care au capacitatea de a recunoaște și stoca plăcuțele de înmatriculare a autoturismelor ce tranzitează străzile din Scornicești”, a declarat edilul Daniel Tudor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți