16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locuitorii Cartierului Româna din Balș, fără apă la robinete pe parcursul zilei de marți

- Advertisement -
Bălșenii care locuiesc în Cartierul Româna nu vor avea apă la robinete pe parcusul zilei de marți, 12 martie 2024, ținând cont că echipele Companiei de Apă Olt vor realiaza lucări în Stația de Pompare Cireșului 2. 
Investiția este realizată prin proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”, cu finanțare europeană nerambursabilă, serviciul de alimentare cu apă fiind oprit până la ora 18:00 a acestei zile.
„Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit în cartierul Româna, din orașul Balș, mâine (marți, 12 martie n.r.), în intervalul orar 08:00 – 18:00. Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția investițiilor în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă «Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020», realizează lucrări în Statia de Pompare Cireșului 2”, au transmis reprezentanții companiei.
Încă din prima zi a săptămânii, CAO a făcut apel la cetățenii care stau în Cartierul Româna al urbei de pe malurile râului Olteț să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți