23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pistă de biciclete construită în comuna Brastavățu, printr-un proiect demarat prin PNRR

- Advertisement -

Bicicliștii, dar și alți deținători de vehicule electrice ușoare, primesc vești bune de la Constantin Cici Oprea, primarul din Brastavățu, având în vedere că pentru ei va fi construită, pe raza comunei, o pistă specială.

Distanța acesteia va fi de 4,7 kilometri și va fi amenajată pe Drumul Comunal 131, de la strada Gării până la Gara Vișina, pe ambele sensuri de mers, proiectul realizându-se cu fonduri obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„(…) Avem noi vești bune pentru comunitatea noastră, în special pentru bicicliști. Săptămâna aceasta a fost predat amplasamentul și s-au început lucrările unei noi investiții – piste de biciclete și alte vehicule electrice ușoare. Vom construi o pistă pentru biciclete, pe o distanță de 4,7 kikometri pe DC 131, strada Gării până la Gara Vișina, pe ambele sensuri de mers. Este o investiție pe Componenta C10 – Asigurarea infrastructurii pentru transport verde, „Piste biciclete și puncte de reîncărcare vehicule electrice” prin PNRR. Această pistă pentru biciclete este necesară pentru a crește gradul de siguranță rutieră iar punctele de reîncărcare vehicule electrice, pentru microbuzul școlar pe care îl așteptăm în acest an”, a declarat edilul Constantin Cici Oprea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți