12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din comuna olteană Urzica, prins în flagrant de polițiști în timp vindea peste 20 de grame de cocaină în Craiova. Cerea aproape 10.000 de lei

- Advertisement -

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au desfășurat marți, 26 martie 2024, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc în municipiul Craiova. Astfel, a fost prins în flagrant un oltean de 26 de ani, din comuna Urzica, care vindea peste 20 de grame de cocaină, contra unei sume de aproximativ 10.000 de lei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, tânărul, ajutat și de o altă persoană, deocamdată căutată de oamenii legii, ar fi avut asupra lor și vândut mai multe cantități de cocaină contra unor sume cuprinse între 200 și 2.500 de lei. Au avut loc și trei descinderi în județul Dolj, pe timpul acestora fiind descoperite nu mai puțin de 150 de grame de cocaină.

„A fost prins în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, în timp ce ar fi pus în vânzare 23 de grame de cocaină, pentru 9.500 de lei. De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta, împreună cu o altă persoană, care se sustrage urmăririi penale, ar fi deținut și comercializat diferite cantități de cocaină, cu sume cuprinse între 200 și 2.500 de lei. Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dolj, unde au fost descoperite 150 de grame de cocaină, un cântar de mare precizie, diverse obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, a declarat subcomisar Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Tânărul originar din Urzica a fost reținut, în cursul zilei de miercuri, 27 martie, fiind prezentat în fața magistraților Tribunalului Dolj, în vederea arestării preventive pentru 30 de zile.

„Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul DIICOT Caiova a dispus reținerea bărbatului de 26 de ani, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului reținut, pentru 30 de zile”, a adăugat reprezentantul Poliției Dolj.

Polițiștii BCCO Craiova și procurorii DIICOT Craiova au beneficiat pentru desfășurarea acțiunii de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți