12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

14 străzi din comuna Verguleasa, asfaltate printr-un proiect de un milion de euro

- Advertisement -

Valentin Piciu, primarul comunei Verguleasa, a anunțat comunitatea la sfârșitul săptămânii trecute că un alt proiect depus de Primărie (FOTO n.r.) a primit finanțare. Este vorba despre investiția „Modernizarea infrastructurii rutiere de bază în comuna Verguleasa, județul Olt” a cărui valoare este de un milion de euro. 

Finanțarea este una nerambursabilă, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, nu mai puțin de 14 străzi din localitatea situată în nordul județului Olt urmând a fi asfaltate prin implementarea acestui proiect.

Potrivit reprezentantului administrației publice locale, lucrările ar putea începe chiar din toamna anului 2024.

„Cu bucurie vă anunț că ne-a fost aprobată finanțarea unui proiect în valoare de 1 milion de euro, din fonduri externe nerambursabile, în baza căruia vor fi asfaltate următoarele străzi: Garaiman, Buteștilor, Islazului, Dealul Mic, Învățător Popa Ion, Nucului, Țarinei, Moșiilor, Castelului, Școlii, Brutăriei, Prunilor, Grădiniței și Zăvoi. Dacă ne mișcăm repede, este posibil să începem lucrările chiar din această toamnă”, a anunțat Valentin Piciu, primarul comunei Verguleasa pe pagina sa oficială de Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți