14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Orașul Corabia va avea un stadion nou

- Advertisement -

Administrația publică din orașul Corabia anunță că în viitorul apropiat va începe o investiție majoră în urbea de pe malul Fluviului Dunărea.

Este vorba despre proiectul privind reabilitarea Bazei Sportive „Progresul” care a intrat în linie dreaptă și va fi transformat într-un stadion modern care să se ridice la standarde europene. În acest sens, autoritățile locale au fost anunțate că reprezentanții Companiei Naționale de Investiții deja a semnat contractul de realizare a proiectului ce vizează această investiție.

Noul stadion va avea 3.000 de locuri, iar termenul în care va fi pus la punct acest proiect este de patru luni.

„Compania Națională de Investiții (CNI) anunță semnarea contractului de proiectare pentru Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Bazei Sportive ‘Progresul’, str. Elena Doamna, nr. 2 B, oraș Corabia, județul Olt. Stadionul va avea o capacitate de 3.000 de locuri, iar termenul de proiectare este de patru luni. În contextul existenței unei baze sportive aflată în proprietatea orașului Corabia, se dorește reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea acesteia inclusiv infrastructura conexă necesară pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a activităților sportive, cu predilecție fotbal și atletism”, transmite Primăria.

Sursa citată mai arată că orașul Corabia înțelege că a investi în tineri reprezintă o investiție în viitor, iar o investiție de orice fel în sport reprezintă o investiție pe termen lung în sănătatea generaţiilor ce vin.

FOTO: Noua arenă va fi construită în locul Bazei Sportive „Progresul”

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți