11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Accident cu șase persoane rănite în localitatea Lunca Corbului din Argeș. Un slătinean a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit frontal un alt autoturism

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Lunca Corbului. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital pentru investigații amănunțite.

Un bărbat din Slatina ar fi vinovat de producerea evenimentului rutier, având în vedere că, din cauze ce vor fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea sa de mers și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal o altă mașină condusă regulamentar de o tânără din Capitală.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 44 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 29 de ani, din București. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului de 44 de ani, rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei pasagere de 37 de ani din autoturismul condus de aceasta, precum și vătămarea corporală a altor trei pasageri, de 47 de ani, din județul Vâlcea, de 47 de ani, respectiv 37 de ani, din județul Olt, din primul autoturism. Având în vedere starea medicală, conducătorul auto din Slatina nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru șoferiță, rezultatul testării cu etilotestul, a fost zero”, a declarat agent șef principal Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Sursă foto interior: PiteȘtiri – Pagină Facebook

Sursa citată a mai spus că, în cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care accidentul s-a produs.

Imediat după producerea accidentului de circulație, traficul rutier a fost blocat în zonă pentru câteva zeci de minute, fiind reluat în cursul nopții după finalizarea cercetărilor de către polițiștii rutieri argeșeni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți