20.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț, întâlnire și cu locuitorii din zona Crișan a municipiului Slatina

- Advertisement -
Emil Moț, primarul Slatina, a avut în seara zilei de joi, 4 aprilie, o nouă întâlnire cu cetățeni ai municipiului, de data aceasta fiind prezent în zona Crișan. Acesta a purtat discuții cu oamenii, în urma cărora s-a stabilit că vor fi făcute schimbări pozitive și în acest cartier. 
„Întâlnirea cu cetățenii din municipiul Slatina, din zona Crișan, nu s-a limitat doar la discuții, ci a fost o oportunitate de a acționa împreună pentru a face schimbări pozitive în orașul nostru. În acest sens, vă încurajez să rămâneți implicați și să contribuiți activ la viața civică a municipiului nostru”, a declarat edilul localității.
Și la această întâlnire primarul Emil Moț a avut alături oameni importanți de la direcțiile din subordinea Primăriei Slatina, printre ei Bogdan Apostoliceanu, directorul Poliției Locale Slatina, Emil Popa, directorul Loctrans Slatina, Dragoș Iancu, directorul Dezvoltare Urbană Slatina, Claudiu Dascălu, directorul Direcției de Administrare a Străzilor și Iluminat Publică, dar și pe subprefectul de Olt Cosmin Floreanu, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, senatorul PSD de Olt Liviu Voiculescu și deputații PSD de Olt Marius Iancu și Emil Albotă.
Majoritatea șefilor direcțiilor instituției administrative slătinene au notat pe agende problemele semnalate de cetățenii din Cartierul Crișan, în vedere găsirii rezolvării acestora. Iar printre dorințele oamenilor se numără reabilitarea termică a cât mai multor blocuri, dar și reparația locurilor de joacă vechi și, de ce nu, amenajarea altora noi, precum și construirea unor terenuri de sport.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți